Øko forår

Så er jeg hjemme igen og om lidt er det tilbage til hverdagen. Inden vil jeg godt lige afslutte ‘Berliner’ bloggen.

Det var forår i Berlin i går og de sidste timer var på egen hånd. Min veninde Maria og jeg nød at gå gennem Berlins gader, bare ose i eget tempo og nyde vejret. Her er vi vinterblege i den først forårssol…

Vi kom forbi Europas største økologiske supermarked BioMarkt på Kollwitzstrase 17. To etager med økologiske varer fra gulv til loft. Det var imponerende. Gå forbi, nyd en kop kaffe og den gode stemning i området. Og køb endelig nogle lækre øko delikatesser med hjem. Det er både billigere og udvalget bedre end herhjemme. Ved Kollwitzerplatz er der i øvrigt også øko markedsdage hver torsdag fra kl. 12, så smut forbi, hvis du er i nærheden.

Da vi steg om bord på bussen, var vi dejlige mætte af gode madoplevelser og årets første forårsdag…

Print Friendly