Verdensmad fra din lokale etniske købmand

Prøv lige at se, hvordan kokken Carsten Kyster som let som ingenting forvandler en frossen pekingand, nogle pandekager og lidt grøntsager til et fantastisk måltid. Ser det ikke bare lækkert ud ?
Videoen er en smagsprøve på Carstens nye bog “Verdensmad fra din lokale etniske købmand”, som han har skrevet sammen med journalist Hélène Wagn. Og er der noget den mand har styr på, så er det mad fra fremmede lande. “Verdensmad…” er både en kogebog (med opskrifter fra det indiske, pakistanske, tyrkiske, kinesiske, thailandske, vietnamesiske og mellemøstlige køkken), en indkøbsguide og en adresseliste over de mange etniske købmænd. Fantastisk idé og meget anvendelig bog, hvis du gerne vil smage på verden hjemme i dit eget køkken. Jeg får i hvert fald lyst til at lave Pekingand a la Carsten.

Print Friendly