Lækkert grønt design

Hvis du glædes ved smukke ting, så kig lige på de her billeder. Jeg er fuldstændig forgabt i materialerne, formerne og det smukke i det enkle. I Illum har de i øjeblikket en lille udstilling af de stilfulde, bæredygtige produkter, som er mindst lige så flotte i virkeligheden som på billederne. Det er den spanske designer Helena Rohner (hende som også er kendt for den her tekande fra Georg Jensen) der sammen med danske Munio har lanceret interiørkollektionen af certificeret træ, som sikre at regnskoven bliver beskyttet i produktionen. En tanke jeg rigtig godt kan lide… Derfor drømmer jeg nu om, at eje den flotte bakke til et fint stilleben eller måske bare en lille skål til sommerens snack.

Hvis du har lyst til at se læse mere om Munio og deres repekt for naturens ressourcer… eller gerne vil se på flere af de smukke billeder så klik her.


Print Friendly