Bøger

Bøger

I 2003 udkom min første bog ’Slank på den fede måde’. Bogen er ingen slankebog men derimod en kogebog, der inspirerer til en hverdag med sund, velsmagende og moderne mad uden fanatisme af nogen art. Bogen præsenterer hele fundamentet for min filosofi, nemlig at sund mad og god smag sagtens kan gå hånd i hånd med en travl hverdag i familien. Slank på den fede måde blev rigtig godt modtaget, og placerede både mig og mit faglige budskab på landkortet. Bogen blev en af de bedst sælgende inden for sin genre og lå i en periode som nummer et på top ti-listen over solgt faglitteratur. Desværre er bogen udsolgt fra forlaget og bliver ikke genoptrykt.

Min årelange passion for at bage inspirerede mig i 2006 til at udgive en bagebog. Det var en drøm at få lov til virkelig at have fingrene i dejen, og resultatet af alle mine bageeksperimenter blev til ’Politikens bog om brød’. Der er ingen tvivl om, at jeg altid har været betaget af at bage, og derfor glæder det mig også, at bogen er blevet genoptrykt flere gange og stadig kan købes i din nærmeste boghandler.

Efter mange forespørgsler udgav jeg i 2010 en efterfølger til min første bog: ’Sund på den fede måde’. Bogen er uhøjtidelig og handler om den mad, vi til daglig spiser hjemme hos os. Det er god mad til dig, som gerne vil leve sundt og fornuftigt uden at gå på kompromis med den gode smag – og det er mad, som er nem at tilberede og derfor passer ind i en moderne, travl hverdag. Bogen præsenterer de smags- og sundhedsmæssige strømninger, som er i tiden i dag – serveret på min måde. Den kan købes i din nærmeste boghandler eller på boghallen.dk

Ud over mine egne bøger fra Politikens Forlag har jeg være medforfatter på adskillige bogudgivelser fra Hjerteforeningen, bl.a. bestselleren ’Hjertens god mad’, ’Hjerteforeningens jubilæumskogebog’, ’Prinsens lette livretter’, ’Grønt’ og ’Sovs’.