En af mine helt store passioner er mad og formidling. Derfor startede jeg som selvstændig madskribent i 1997, da jeg blev færdiguddannet som Ernærings- og husholdningsøkonom – det som i dag hedder bachelor i Human Ernæring.
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som smager godt, er nem, sund og tilgængelig.
Gennem årene har jeg arbejdet sammen med Hjerteforeningen, redigeret Prins Henriks kogebog ’Ikke altid gåselever’, og skrevet om inspirerende mad, sund kost, og ernæring i en række førende uge- og månedsmagasiner. I dag leverer jeg opskrifter til Hjerteforeningens medlemsblad ‘Hjertenyt’, og jeg er fast tilknyttet månedsmagasinerne Boligliv og Bo Bedre, hvor jeg udvikler nye spændende opskrifter, laver madartikler og skriver om tips og nyheder inden for alt, der har med mad at gøre.
Ud over mine faste projekter løser jeg en del ad hoc-opgaver, primært inden for madjournalistik, foodstyling for reklamebureauer og fotografer, redigering og styling af kogebøger etc. Jeg har mange års erfaring inden for magasinbranchen, men jeg laver også brochurer, reklamer, kogebøger, produktfotos og andre mad- og ernæringsrelaterede publikationer for forskellige typer kunder og samarbejdspartnere.
De senere år har der i stigende omfang været bud efter mig fra forskellige fødevarevirksomheder som inspirator og sparringspartner i forbindelse med udvikling af nye smags- og produktkoncepter eller modernisering af eksisterende produktlinjer. Det er samarbejder, jeg holder meget af, og som giver mig et værdifuldt indblik i såvel forbrugernes som fødevarebranchens vilkår, tanker og udvikling.
Jeg har udgivet tre kogebøger: ’Slank på den fede måde’, ’Politikens bog om brød’ og senest ’Sund på den fede måde’, og jeg er medforfatter på flere af Hjerteforeningens bogudgivelser. For et par år siden udgav jeg min først e-kogebog som kan downloades gratis på min blog.