Husk dit frikvarter

Som selvstændig er en af de store fordele, at jeg selv kan planlægge min arbejdstid – et privilegium som både jeg og min familie sætter stor pris på.

I øjeblikket sidder jeg næsten hver aften med min Mac i sofaen, når børnene er puttet, og manden min går og nusser. Det giver lige et par ekstra arbejdstimer, og jeg er på forkant med næste dag.

Til gengæld hev jeg i dag to timer ud af min travle arbejdsdag, kun med det ene formål at forkæle mig selv.

Forkælelsen bestod af en økologisk ansigtsbehandling, hvor mit vinterblege ansigt fik dybderens, peeling og massage, så jeg på terapeutisk vis lod mig slumre hen. Med røde kinder og god karma kørte jeg glad tilbage til kontoret, mens jeg tænkte, at vi kvinder skal huske at give os selv et frikvarter også i de travle perioder – og det ligegyldigt om man er selvstændig eller ej……og om frikvarteret består af en løbetur, en kaffeaftale eller en ansigtsbehandling!

Forresten kan du møde mig i morgen i Magasin på Kgs. Nytorv  (kl. 13-14.30), hvor jeg deler smagsprøver ud fra min nye kogebog.

Print Friendly