Smoothie & Anne Black

Jeg startede denne morgen med at lave passionsfrugt smoothie til hele familien. Det er en flydende vitaminbombe på rene råvarer uden hokuspokus, og en fantastisk god start på dagen. Opskriften er fra min nye bog, men du får den også her.

Til 1 person blender du kerner og saft af 2 modne passionsfrugter (dvs. de skal være godt rynkede og gamle at se på), 1 banan i skiver og 2 1/2 dl friskpresset appelsinjuice… Det er godt!

I går modtog jeg en kasse med porcelæn fra keramiker Anne Black. Desværre er det kun udlån til foto, men derfor kan jeg vel godt drømme om, at det boede permanent i mine køkkenskabe! Jeg er særlig begejstret for Ruth M by Anne Black og Miss Dotty. Det er på en gang både nostalgisk, smukt, klassisk og moderne… Klinkerne bliver et hit, ingen tvivl om det!

Print Friendly