En ægte KUSMI fan!

Se lige de her nye dåser fra KUSMI Teas limited edition… Er de ikke skønne ?

Dåserne introduceres til minde om den russiske grundlægger af KUSMI TEA – Kousmichoff. Og limited edition betyder selvfølgelig, at der er begrænset oplag, så fra midten af marts, skal du være hurtig, hvis du gerne vil have fingrene i en af de flotte dåser.

De smukke dåser består af Kousmichoffs mest populære teblandinger, Prince Wladeimir (sort storbladet te, udvalgte krydderier, naturlig vanille og citrus – og en af mine favoritter) og Anastasia (sort te med bergamot, lemon og orange). Der findes også en tredje variant Troijka, men den har jeg endnu ikke fået fingrene i…

Teen er selvfølgelig samme lækre blend, som i de traditionelle Kusmi dåser, men i nyt lækkert design inspireret af den russiske Tsar´s våbenskjold og de skønne karakteristiske Matryoshka dukker…

…jeg er en ægte Kusmi fan!


Print Friendly