Mit morgenfix

En af mine store laster er tørrede figner. Jeg elsker simpelthen de naturlige, søde, knasende, tørrede, økologiske figner. Jeg spiser mindst et par stykker hver dag og underligt nok mest om morgenen. Måske har jeg det med figner, som andre har det med morgenkaffen. Jeg står nemlig op, spiser en figen eller to og drikker et stort glas vand inden min dag rigtig begynder.

Vi har vist alle vores særheder og det her er en af mine. Fignerne er blevet en del af mit morgenritual og sådan en slags morgenfix. Mine morgenfigner er med til at holde min mave i gang og giver hurtig god energi til en travl morgen, hvor jeg ofte først får min morgenmad senere på morgenen, når der er ro enten på kontoret eller på studiet sammen med fotografen.

Jeg ved godt, at tørrede figner og tørret frugt i det hele taget er koncentrerede energibomber, men de er stadig sunde og indeholder masser af kostfibre, vitaminer og mineraler… så har du fx maveproblemer, kan jeg godt anbefale, at du hopper med på figentrippet…

Prøv lige at se den her store pose økologiske figner – 1 kg – som jeg købte med hjem fra Berlin for kun 56 kr. Vildt billigt… herhjemme giver jeg ca. 35 kr. for 250 g hos Urtekram og nu ærgrer det mig, at jeg ikke købte 10 kg!

Print Friendly