De 10 bud

Hvis du sværger til italiensk brød med sprød skorpe og sej krumme, så kender du sikkert de økologiske brød fra Il Fornaio. Men… vidste du, at grundlæggeren Elvio Milleri udvikler brødene ud fra de her 10 bud ?

TILSÆTNINGSSTOFFER ER BANDLYST

E-NUMRE ER BANDLYST

MELET SKAL VÆRE FRA ØKOLOGISK DYRKEDE KORNMARKER

AL BRØD SKAL BAGES PÅ SURDEJ

BRUGER VI GÆR, BRUGER VI MINDRE END LIDT

SURDEJEN SKAL KOLDHÆVE I MINDST 14 TIMER

DEJEN SKAL HÅNDÆLTES, SÅ STRUKTUREN BLIVER PERFEKT

BRØDENE SKAL BAGES I STENOVN

VORES OLIVENOLIE SKAL VÆRE EXTRA JOMFRU OLIVENOLIE

SALTET SKAL VÆRE UDVUNDET OG HÅNDHØSTET FRA MIDDELHAVET

Er det ikke en fantastisk filosofi ? Al brød burde bages med så høje krav til råvarerne og så god stil, for det kan virkelig smages…

Print Friendly