Jamies Roadshow

Så du Jamies Roadshow i går ? Det gjorde jeg… Første stop på ruten var New York, hvor Jamie besøgte afkroge af storbyen, som man absolut ikke oplever, når man besøger New York som turist. Og der var dømt mangfoldighed. Jamie gav os alle en smagsprøve på undergrundskøkkenet og Anti-restauranterne, som er rasende populære, som modvægt til de finere gastronomiske spisesteder.

Og Jamie. Han gør det som altid godt. Han var charmerende, seriøs, men også sjov og har selvironi. Jeg fik appetit på både Peruvian Ceviche, Alis duck wrap og Dan Dan noodles – som må afprøves meget snart. Torsdag kl. 20 er hellig fremover, bare mig og Jamie i USA – love!

Dagens tip: Så du ikke Jamie Olivers Amerika i går, så husk at næste stop er torsdag d. 29 april kl. 20 på DR1. Tjek også denne side, hvor du får ugens opskrift på ‘New York Glaseret baconsalat’ fra den Anti-restaurant som Jamie besøgte. De øvrige opskrifter finder du i kogebogen ‘Jamies Amerika’, som du bl.a. kan vinde her.

Print Friendly