Queen of passion

En af mine veninder havde i går inviteret mig til et spændende foredrag med hende her. Hun er kendt, som kvinden, der udlever sin passion og ved en masse om, hvordan vi andre kan gøre vores passion til virkelighed. Nu ved jeg jo ikke, om du har en passion, om du har udlevet den eller om du endnu ikke har fundet den. Men de flest af os har en drøm. Spørgsmålet er bare, om vi tør udleve den og hvordan vi gør det. Så hvis du har brug for et skub (og det ligegyldigt om din passion er at tabe 5 kg, åbne en skoforretning, eller løbe en maraton), så kan jeg anbefale, at du læser eller lytter til selveste ‘Queen of passion’. Hun kan altså noget og i går bekræftede hun mig endnu engang i, hvor livsbekræftende det er, når vi tør realiserer vores passionerede drømme.

Print Friendly