Turen går til London

I morgen tidlig – og jeg mener virkelig tidlig – rejser min datter og jeg til London. Bare i weekenden, kun hende og jeg. Resten af familien bliver hjemme. Det er virkelig luksus. London er en fantastisk by og man kan nå virkelig meget på et par dage. Jeg kender byen rigtig godt, fordi jeg engang for efterhånden mange år siden har været aupair i London, og jeg har også arbejdet derovre. Måske er det derfor, jeg føler mig så godt hjemme og elsker den by som ingen anden. Og hvad skal vi så lave? Jo, vi skal besøge min gamle aupair-familie, fodre egern i Green Park, på museum, shoppe, en tur i Harrods… og i Liberty, hvor vi skal købe småblomstrede notesbøger, stof og smukke postkort og jeg skal købe kogebøger, madblade og regi og vi skal spise på lækre restauranter, drikke te, spise scones og meget meget mere… Computeren bliver hjemme. Til gengæld fortæller jeg mere i næste uge, hvor jeg selvfølgelig kommer med masser af London-tips. God store bededagsferie.


Print Friendly