Vild med Jamie

Jeg er vild med Jamie Oliver og det er ligegyldigt om han er i Italien, i USA eller vil lære alle at lave mad. Det jeg rigtig godt kan lide, er hans uhøjtidelig tilgang til det at lave mad, hans personlige måde at formidle det på, og hans evne til at udvikle sig og følge med tiden.

I går fik jeg endnu en kogebog til min Jamie Oliver samling. Denne gang har Jamie været en tur i USA, hvor han har rejst, spist og oplevet et køkken som er mere end bare junkfood og kingsize. Og igen sætter han mit mundvand på overarbejde… jeg kan næsten ikke vente til Jamies Road Trip indtager DR1 d. 22 april.

SNUP TIPPET: Er du også vild med Jamie og er du til Spicy Meat Gumbo, Stuffed Tomato tortillas, Waldorf Salad, Cheesecake og Bourbon Pecan Tart, så bør du måske kigge nærmere i Jamies Amerika, som udkommer på dansk d. 15 april… eller se med på DR1 fra d. 22 april kl. 20.

Print Friendly