Konditorkager og andre lækkerier

Hvis du drømmer om at bage konditorkager der smager af sommer og ser ud som dem på billederne, så kan du godt glæde dig til det nye nummer af Boligliv. Her giver konditor Rikke Gryberg – hende fra Byens bedste kager – læserne nogle af hendes allerbedste opskrifter og det er KRÆS. Hvis du derimod ikke er den store bager, men godt kan lide søde sager, så smut forbi Byens bedste kager, næste gang du er i København. Her kan du smage på herlighederne og købe kager med hjem til kaffen.

Få opskrifterne: Boligliv udkommer torsdag d. 20 maj. Ud over opskrifterne på Rikke Grybergs konditorlækkerier, får du opskrifter på en uhøjtidelig italiensk Sankthans menu og som en ekstra lille bonus får du en særudgave af ‘Jamies Amerika’ med 15 opskrifter af Jamie Oliver himself from over there…

Print Friendly