Lovely London

Det blev sent, inden vi var hjemme fra London i går, så jeg er lidt langsom i dag. London var selvfølgelig fantastisk som altid og vi har virkelig haft en skøn weekend. God tid til at opleve og bare være sammen. Min datter og jeg i London. Jeg vil ikke gengive i detaljer, hvad vi har lavet. Til gengæld kan du se lidt af det, jeg købte med hjem på billedet. Og så får du en liste over nogle få udvalgte gode steder, som vi har besøgt og som absolut kan anbefales. Forhåbenligt kan det inspirere dig, hvis du skal et smut til London!

LONDON-TIPS:

Petershams Nurseries… Planteskole og frokostrestaurant i magisk, skøn oase af god smag. Man spiser i orangeriet (de har kun åben til frokost og bord skal bestilles i god tid!) blandt antikke havemøbler, loppefund og havegrej. Perfekte opgivelser og et af mine absolutte favoritsteder i London. Tag undergrunden til Richmond og hvis vejret er godt, kan du spadsere langs floden det sidste stykke.

River Cafe… Her spiste vi i fredags, sammen med min aupair-familie og selv om jeg har været der flere gange, er det lige godt hver gang. Restauranten er hyggelig, selv om den er stor og maden vidunderlig, Italiensk og uhøjtideligt. Husk at bestille bord i god tid. Nærmeste station er Hammersmidt. Herfra er det taxi resten af vejen.

Nobu… hører til blandt Londons mest moderne restauranter. Japansk, luksus og stedet man går ud, når det skal være meget trendy. Restauranten på Old Park Lane har en michelin stjerne.

Tag dig god tid til at nyde fødevareafdelingen i Harrods. Her kan jeg bruge flere timer. Min mand og jeg plejer at få lidt ost og et glas vin på en af de små spisesteder derinde. Udvalget af fødevarer er stort og lækkert og du kan få næsten alt.

At drikke afternoon tea på The St. James Fortnum & Mason er som at skrue tiden tilbage. Klassisk og meget engelsk og det skal prøves. Spring frokosten over, så du har god appetit til eftermiddagsteen…

Når du er i området omkring Covent Garden så kig forbi Ella´s Bakehouse. De laver de fineste ‘cupcakes’. Jeg købte nogle med hjem og de holder sig fint et par dage, hvis de ellers får lov.

En lille bid af Paris i London. Snyd endelig ikke dig selv for ‘Macaroons’ fra Ladurée. De er autentiske, sprøde, hvinende søde og helt som i Paris. Dem købte jeg selvfølgelig også med hjem. De blev pakket meget fint ind, i en meget fin æske, i en meget fin pose… og jeg følte mig som en meget fin – og heldig dame.

Books for Cooks… jeg behøver vel ikke sige meget andet, end det her er stedet for alle med hang til kogebøger.

Waterstones ved Picadilly. Her kommer jeg gerne og bliver i flere timer. Jeg nyder, at jeg kan bladre, læse og kigge på bøger i timevis, uden at personalet siger noget, andet end om de kan hjælpe. Det er et fantastisk sted – også hvad kogebøger angår.

Print Friendly