Vild med web… shops!

Jeg har nævnt det før, men jeg er afhængig af webshops. I mandags bestilte jeg f.eks. de her yndige sukkerblomster til kagedekorationer, nogle eksotiske krydderier og en masse andet godt hos Specielkøbmanden. Tidligere lå forretningen i Hovedvagtsgade i København og der kom jeg tit, når jeg alligevel var i nabolaget. I dag, hvor forretningen er flyttet til en større butik i Rødovre, køber jeg ind via deres webshop, hvor du kan få næsten ALT. Og varerne. Dem kan du enten selv hente i forretningen i Rødovre eller du kan få dem sendt. Jeg foretrækker det sidste, selvom det selvfølgelig koster lidt. Til gengæld er det nemt og tidsbesparende. Og i går to dage efter at jeg afgav min bestilling, fik jeg allerede mine varer med posten… I like!

Er du også vild med webshops ? Og hvor shopper du på nettet ?


Print Friendly