Mocca Royal

Hver gang jeg er i København CITY (og det er mindste et par gange om ugen), så finder jeg altid en undskyldning for at besøge denne skønne cafe. Stedet er kendt for deres SMUSHI  – smørrebrød i sushistørrelse – men de laver også rigtig god kaffe og vidunderlige kager, der smager af hjemmebag… Indretningen er unique og funky, men samtidig meget stilfuld og du finder ikke noget tilsvarende andre steder i København. Og så har de trådløst net (hvis man skal arbejde), ligger centralt (i baggården ved Illums bolighus) og oser af storbystemning…
Måske kender du godt stedet. Hvis ikke… så und dig selv et besøg på cafeen næste gang du er i København – det er en oplevelse af de gode. I øvrigt har de også små borde og stole i den hyggelige baggård, så man kan sidde ude, når det nu engang bliver sommer…

Print Friendly