Din baghave

I går på vej hjem fra job kørte jeg forbi “Din baghave”, som er en lidt anderledes grønthandler, der ligger på Victor Borges Plads på Østerbro i København. Forretningen består af en pavillon og en masse kasser med dagsfriske grøntsager, som er uens i størrelse og ligner ‘rigtige’ grøntsager. Det gode ved den her grønthandler er, at de kun sælger råvarer som er i sæson og i nærheden  – og gerne øko – og det inspirerer til at få flere grøntsager med mere smag på menuen.

Selvfølgelig havde jeg svært ved at beslutte mig for, hvad jeg skulle købe, men jeg endte bl.a. med nogle grøn-hvide asparges fra Søren Wiuff (som vi skal have i aften), spidskål også fra Wiuff, nogle friske krydderurter og en lille chiliplante, som jeg er spændt på, om jeg kan holde liv i. Priserne er rimelige, og du kan hver dag tjekke dagens sortiment her… i øvrigt havde de stikkelsbær i går, men de var desværre udsolgt, da jeg kom.

Print Friendly