Livsstilsmesse krydret med god mad

I næste uge helt præcist d. 1-3 oktober bliver Forum i København omdannet til et stort levende dameblad, når Femina inviterer til Livsstilsmesse… et kvindeunivers med fokus på tidens trends indenfor mode, skønhed, bolig, kultur og selvfølgelig mad.
Et hurtigt kig i programmet afslører, at scenerne byder på mange spændende foredrag, interviews, musik og modeshows fordelt over alle tre dage. Både lørdag og søndag kl. 10-13 er der mulighed for at forkæle dig selv med en lækker jazzbrunch. Billetterne kan du blandt andet købe her.

I år har Femina inviteret forskellige kogebogsforfattere til at komme og lave mad fra deres seneste bogudgivelser. Det foregår i demokøkkenet på balkonen, hvor du kan se med, når kokkene svinger gryderne og krydrer messen med god mad, smagsprøver og inspirerende tips og ideer.
Du kan møde mig i demokøkkenet fredag d. 1 oktober kl. 16, hvor jeg byder på smagsprøver fra min bog ‘Sund på den fede måde’. Jeg glæder mig og håber vi ses.

Print Friendly