Oplev duften i bageriet

Forleden kom jeg endelig forbi Agnes Cupcakes, Danmarks først butik og bageri dedikeret til cupcakes, som ligger i hjertet af København. Jeg har tidligere skrevet om de flotte cupcakes her, fordi de frister mit visuelle øje og ikke mindst min trang til søde sager.

Kagerne koster 25 kr. stykket og fås i så mange forskelllige varianter, at det kan være svært at vælge. Jeg endte med at købe to cupcakes – begge med chokolade. Måske ikke så opfindsomt, men eftersom jeg er lidt af en chocoholic, tænkte jeg, at det var et godt valg. Og det var det.
Den ene var en ‘Dark Chocolate’, en chokoladecupkage med 70% mørk chokolade og en meget intens chokolade frosting. Den anden var en ‘Red Velvet’, en af de mest populære cupcakes i New York, som er en rød chokoladekage farvet med rødbedesaft. Den var knap så kraftig i smagen, men stadig meget appetitlig, toppet med en lækker blød cream cheese frosting med synlige vaniljekorn.
Begge kager smagte fuldstændig vidunderligt. Næsten som hjemmebag og af gode råvarer. Jeg glæder mig allerede til at smage deres ‘Licorice’ cupcake, som er med lakridspulver fra Johan Bülow….

Hvis du kommer forbi Sværtegade 10, så und dig selv et lille kig ind i den minimalistiske forretning (bageriet ligger i baglokalet), eller endnu bedre forkæl dig selv med en af de smukke, velsmagende, fristende cupkages. Hvis du køber kagerne med hjem, bliver de pakket i de her små fine æsker, som gør dem transportvenlige.


Print Friendly