I tykke skiver og store mundfulde

Det er længe siden, jeg har haft en give-away, og selvom der kun er få dage til jul, kan vi godt nå en lille lodtrækning.

Det drejer sig om Markus Grigos nye bog ‘Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde’, som jeg gerne vil udlodde et eksemplar af.
Bogen er en samling af Markus Grigos allerbedste klassikere krydret med 50 nye opskrifter på kager og søde sager. Efter et hurtigt kig i bogen føler jeg mig fristet af både brunsviger, drømmekage (med ekstra topping), romkugler (med rom) og bagt cheesecake. Heldigvis er opskrifterne lige til, også selvom Grigo er dessertkok med et imponerende CV, og det gør bogen dejlig uhøjtidelig og anvendelig for alle med hang til søde sager – og hjemmebag.

Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen, så skriv en kommentar under ‘Reply’ senest onsdag d. 22 december kl. 12, så trækker jeg lod.

Print Friendly