Hver uge modtager jeg mange interessante mails fra læsere med spørgsmål om mad, sundhed eller noget helt tredje. Som madskribent og den madglade person jeg nu engang er, synes jeg, at det er spændende at læse, hvad I skriver og svare på det, I spørger om.
Jeg har længe tænkt på, at andre måske også ville synes, at det var spændende læsning. De fleste spørgsmål og svar kan nemlig godt være relevante for andre, end kun lige den, som tilfældigvis spørger.
Derfor har jeg besluttet mig for, at lave en madbrevkasse, som du kan skrive til. Brevkassen vil være synlig i form af et blogindlæg hver fredag, hvor du kan læse et af de spørgsmål, som jeg har svaret på i ugens løb. Første rigtige madbrevkasse kommer på næste fredag d. 28 januar.
Hvis du har et spørgsmål om mad eller noget helt andet, som du tror, jeg vil kunne svare på, er du velkommen til at skrive til mig – enten under Reply eller på madskribent@lonekjaer.dk/wplone
Newyorkerbyheart
jan 21, 2011 -
Sikke da en fantastisk ide – glæder mig til at følge mig :-)
God weeekend!
KH
Birthe
Karin Madsen
jan 26, 2011 -
Super duper ide, Lone – få Madbrevkassen op i toppen af din blog som et billed eller et ikon eller lign., så det bliver nemt at skrive til dig. Har et spørgsmål. Jeg er helt vild med din hot gulerodssuppe fra din bog Sund… og jeg lavede den lige igen i går aftes. Kokosmælken ligger sig som små hvide pletter i suppen – det smager ok men ser ikke så godt ud. Hvad gør jeg galt? Kh Karin
Lone Kjær
jan 30, 2011 -
Kære Karin,
Kære Karin, Tak for tippet om brevkasseikonet – det vil jeg straks få lavet.
Og til dit spørgsmål… Umiddelbart tror jeg, at de små hvide pletter i suppen skyldes, at kokosmælk reagerer på suppens varme. Når man anvender light udgaven af kokosmælk, kan den godt skille ved høj varme og det ses på de små hvide pletter. Hvis du er mere forsigtig med varmen, efter at kokosmælken er tilsat, kan du undgå at den skiller. Alternativt kan du prøve med en fuldfed kokosmælk og se, om ikke det bliver bedre. Hvis du alligevel gerne vil spare på kalorierne kan jeg anbefale, at du bare bruger en lille dåse kokosmælk og evt. spæder til med mere bouillon.
Kh Lone