Madbrevkasse – hver fredag

Hver uge modtager jeg mange interessante mails fra læsere med spørgsmål om mad, sundhed eller noget helt tredje. Som madskribent og den madglade person jeg nu engang er, synes jeg, at det er spændende at læse, hvad I skriver og svare på det, I spørger om.
Jeg har længe tænkt på, at andre måske også ville synes, at det var spændende læsning. De fleste spørgsmål og svar kan nemlig godt være relevante for andre, end kun lige den, som tilfældigvis spørger.

Derfor har jeg besluttet mig for, at lave en madbrevkasse, som du kan skrive til. Brevkassen vil være synlig i form af et blogindlæg hver fredag, hvor du kan læse et af de spørgsmål, som jeg har svaret på i ugens løb. Første rigtige madbrevkasse kommer på næste fredag d. 28 januar.

Hvis du har et spørgsmål om mad eller noget helt andet, som du tror, jeg vil kunne svare på, er du velkommen til at skrive til mig – enten under Reply eller på madskribent@lonekjaer.dk/wplone

Print Friendly