Når livet er en fest

Gode fester hører livet til og det sammen gør god mad. Alligevel kan festlige sammenkomster naturligt nok være uoverskuelige for mange. I ‘Når livet er en fest’ er der god hjælp at hente, hvis du savner inspiration eller trænger til lidt hjælp, når det kommer til planlængning af din fest.
Bogen er en hyldest til livets fester og er opdelt i 10 kapitler: Bruch, Søndagsfrokost, Høstfest, Eftermiddagskagebord, Aftenfest, Cocktailparty, Grillfest, Tapasfest, Decemberkomsammen og Picnic. Til hver fest får du forslag til menuer og drikkevarer – alt sammen i en uhøjtidelig, feminin og dejlig afslappende stil.
Bogens 196 sider er fyldt med opskrifter som er både inspirerende og nemme at gå til – også selvom der skal laves mad til mange – og hele bogen er flot illustreret med mange stemningsfulde billeder.

Man bliver glad, når man bladrer i madskribent Marie Melchiors første kogebog. Den er nemlig ikke kun smuk, men også meget anvendelig – både når du skal være vært til en stor fest, og når du drømmer om at invitere til en spontan lille familiesammenkomst.

‘Når livet er en fest’, Marie Melchior, 196 sider, 250,- kr. Gyldendal

Print Friendly