SÆSON for lette måltider

Det dejlige forårsvejr og de lune og lyse aftener, får mig til at drømme om lette måltider og fyldige salater med masser af spæde grøntsager. Og apropos grøntsager, så får det mig til at tænke på, at årets første nummer af gratismagasinet SÆSON, som er altid er smækfyldt med inspirerende grøn mad, er på gaden fra i dag.

Jeg har tidligere omtalt SÆSON, fordi det er et fantastisk madmagasin. SÆSON udgives af GAU (Gartneribrugets Afsætningsudvalg) med det formål at inspirere til mere frugt og grønt i hverdagen med fokus på den gode smag. Det er et meget smukt og stort (A3) magasin med indbydende billeder og appetitlige opskrifter og historier. Og så er det ovenikøbet GRATIS!

I årets første nummer af SÆSON er der inspiration til, hvordan du nemt gør salaten til et mere delikat og mættende måltid med både kylling, tun, rejer og oksekød. Og med fokus på det grønne er der også inspiration til en grøn brunch med flere små nemme retter, der smager af forår. Jeg har udviklet og stylet opskrifterne, og håber de vil inspirerer til lette måltider og mere grønt på tallerkenen.

Billederne her er fra det nye nummer af SÆSON. Hvis du synes det ser fristende ud, så kig efter magasinet næste gang du handler i Føtex, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Kvickly, Bilka eller SuperBest. SÆSON ligger ofte i grøntsagsafdelingen… og er GRATIS!


Print Friendly