Sød nyhed fra Mette Blomsterberg

Hvis du er vild med ‘Det søde liv’ og konditor Mette Blomsterberg, så er der timevis af sød underholdning, god smag og vidunderlige smukke kager i ny DVD.
DVD´en indeholder syv udsendelser af ‘Det søde liv’ – som tidligere har været vist på DR – hvor Mette Blomsterberg  inspirerer dig til, hvordan du kan lave desserter, kager og andre lækkerier helt fra bunden. Selv nybegyndere får mulighed for at være med, når Mette tager os en tur med ind i hendes søde køkken, som er fyldt med sanselige oplevelser og forkælelse. Jeg har ikke selv set alle programmerne, men jeg er sikker på, at de tåler et gensyn, for Mette har en god tilgang til konditorfaget, som gør det muligt for seererne at lære noget nyt, når hun øser ud af sin søde viden.
Spilletid 3 1/2 time Vejl. udsalgspris 149,- kr.

Hvis du endnu ikke har været forbi Cafe Glyptoteket, hvor Mette Blomsterberg driver cafe og dagligt serverer kager, desserter og andre lækkerier, så kan det nås endnu… men kun frem til d. 01.07.2011. Midt juni åbner Mette Blomsterberg i stedet forretning i Grønnegade i det indre København, hvor der dagligt vil være kageudsalg.


Print Friendly