Kulinariske Sydfyn

I den kommende weekend er der rig mulighed for at få smagt på det kulinariske Sydfyn. Både lørdag og søndag fra kl. 10-17 vil der i Svendborg midtby være fødevaremarked med fokus på regionale råvarer, producenter og spisesteder i og omkring det sydfynske.

Fødevaremarkedet i Svendborg er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor ‘madfolk’ og andre interesserede kan opleve et Fyn smækfyldt med god smag, kvalitet og holdninger. På programmet er der bl.a. Slowfood-foredrag, Nordisk Ostefestival og i Krøyers Have aktiviteter for børn… og voksne. Derudover vil der selvfølgelig være en række spændende lokale udstillere, som i år har fået besøg fra både Italien og Tyskland.

På Torvet vil der være Slow Food Dining, hvor du har mulighed for at nyde en enestående ægte fynsk Slow Food menu tilberedt af Claus Holm og Anders Granhøj. De to kokke vil vise, hvad øen kan leverer af fristende råvarer – en begivenhed, som jeg virkelig glæder mig til. En tre retters menu koster 249,- kr og billetterne købes i baren på torvet.

Hvis du synes det lyder spændende, så kig forbi. Entreen koster 40 kr. pr. dag. Børn under 12 år er gratis. Du kan eventuelt læse mere om Kulinariske Sydfyn her

Print Friendly