Madfestival på Refshaleøen

I går fik jeg en mail fra Karen, som husker hvor begejstret jeg skrev om Grøntsagsfestivalen sidste år. Hun spørger derfor, om der vil være Grøntsagsfestival igen i år i København.
Det vil der, helt præcist i weekenden d. 27 og 28 august fra kl. 10-19 … men det bliver anderledes og større, for i år har Grøntsagsfestivalen slået sig sammen med MAD Foodcamp ude på Refshaleøen.

Mad Foodcamp er en ny madfestival, som fremover vil blive en årlig tilbagevendende begivenhed. Meningen med festivalen er, at den skal udforske råvarerne og styrke fællesskabet omkring maden og måltidet. Bag MAD Foodcamp står René Redzepi og Claus Meyer, som med afsæt i værdierne fra den nordiske køkkenbevægelse vil skabe en madcamp der er for gastronomi, hvad Roskilde Festivalen er for musikken.

Temaet for årets MAD Foodcamp er ‘Grøntsager og andre vegetabilske afgrøder’ og det betyder, at alle gæster overvældes af vegetabilsk inspiration, smag og glæden ved det grønne. Det bliver uden tvivl en smuk, stor og international folkefest, som jeg er sikker på, at rigtig mange vil deltage i.
På festivalen finder du bl.a. en række temaboder, speakers corner (hvor avlere, mødører eller entusiaster fortæller om deres færden i det grønne), gadekøkkener og meget meget mere.
Jeg deltager selvfølgelig også selv – i et af de mange køkkener – og ser frem til at skabe grønne glæder på tallerkenen.

Hvis du synes det lyder spændende, så kan du læse mere om MAD Foodcamp her. Billetter kan købes på www.billetlugen.dk

 

Print Friendly