Blomsterbergs kage- og dessertbutik

Så er der gode nyheder til alle som er vild med Mette Blomsterberg og hendes fantastiske smukke kreationer. Mette Blomsterberg har efter 16 år i Café Glyptoteket opsagt samarbejdet og besluttet sig for, at udleve en gammel drøm om at åbne egen butik. Det sker lørdag d. 6 august kl. 11 i Grønnegade 43 i indre København, hvor Blomsterberg og Co. åbner dørene op for en kage- og dessertbutik.

Butikken vil være et sted, hvor du direkte fra gaden inviteres ind til duften af nybagte kager – som vi ser dem, når Mette tryller på tv. Kagerne kan selvfølgelig købes med hjem til kaffen, desserten, forretningsmødet eller en hyggestund. I butikken kan du også bestille en kage til en helt særlig begivenhed eller måske endnu bedre… en hel dessertbuffet.

Samtidig med åbningen af Blomsterbergs kage- og dessertbutik kan vi glæde os til premieren på “Kongerigets kager”, som er 12 nye programmer på DR1 med selveste Blomsberg.

NB: Jeg holder ferie fra i dag og frem til 15. august. Fortsat god sommer til jer alle.

Print Friendly