Sølvskeen for børn

Forleden var jeg så heldig at få tilsendt den appetitlige kogebog ‘Sølvskeen for børn’, som netop er udkommet fra Lindhardt og Ringhof.

Bogen, der henvender sig til børn fra otteårsalderen, er et udvalg af de bedste og mest børnevenlige opskrifter fra den berømte italienske kogebog ‘Sølvskeen’.
Alle bogens opskrifter er derfor testet af børn og beregnet til, at børnene selv kan følge opskrifterne – måske med lidt hjælp fra en voksen.

Blandt opskrifterne finder du de klassiske italienske favoritter som bruschetta, minestronesuppe, pizza, pastaretter, risotto og focaccia. Derudover er der en grundig introduktion til, hvordan du laver frisk pastadej, som du efterfølgende kan anvende til ravioli og tagliatelle. God basisviden, som forhåbentligt kan inspirere til, at børn og voksne bruger mere tid sammen i køkkenet.
De fleste opskrifter er nemme at gå til og meget velegnede på en hverdag. Ved hver enkelt opskrift er der en kort fortælling om retten og en grundig beskrivelse af fremgangsmåden, som samtidig er sjov og meget pædagogisk illustreret.

‘Sølvskeen for børn’ er helt klart en utrolig fascinerende begynder-kogebog til børn, som har lyst til at lære at lave mad, som de gør i italien. Bogen er inspirerende og serverer maden og opskrifterne, så de virker for børn.

‘Sølvskeen for børn’, 199,95 kr., Lindhardt og Ringhof.

 

 

Print Friendly