En bid mere af The Big Apple

Efter en meget inspirerende uge i New York, hvor jeg har besøgt og spist på utallige restauranter, er jeg igen hjemme på dansk grund. Ugen har budt på mange spændende madoplevelser, og jeg vil derfor tilføje endnu et par spisesteder til min liste over interessante restauranter i New York. De kan varmt anbefales til alle som holder af god mad og ikke mindst gode oplevelser. De kommer her:

Momofuku i East Village. De har flere restauranter. Vi besøgte ssäm bar til en drink og en snack i baren, da alt var optaget. Bordbestilling kan derfor anbefales.
Pastis i Meatpacking District. Her får du parisisk brasserier for alle pengene. Selv til frokost er der en livlig stemning.
Cafe Gitane på Mott Street i TriBeCa, som er en skøn kombination af Marokko møder Italien. Prøv deres kylling satay med peanutsauce.
Blue Ribbon Sushi som laver noget af det bedste sushi, jeg har smagt. Smukt, æstetisk og velsmagende i interessante kombinationer.

PS Hvis du godt kan lide at gå på opdagelse i råvarer, så tag en tur forbi GREEN MARKED på Union Square, hvor de lokale småproducenter sælger økologiske grøntsager, brød og andre lækkerier.
Et besøg i EATALY – som er et stort italiensk madmarked – kan også anbefales. Her kan du få næsten alt, hvad en italiener begærer. Der er mange små skønne spisesteder, så kom gerne sulten. Kaffen er også god!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly