Genialt køkken… ja tak!

Skynd dig at købe det nye Fit Living. Så får du Martin Zielkes kogebog ’Genialt køkken’ gratis med i handelen. Den er virkelig et scoop.

Da jeg i går fik det nye nummer af Fit Living med posten, fulgte den meget appetitlige kogebog ‘Genialt køkken’ af kokken Martin Zielke GRATIS med bladet.
Det er ikke så tit, at de gratis bøger, der følger med bladene, er af så god kvalitet, at de er værd at gemme på. Men det er denne her. Det hjælper selvfølgelig, at bogen er smuk at se på med mange fine billeder. Men når det så er sagt, så er det en fantastisk lækker og meget anvendelig kogebog.

Kogebogen ‘Genialt køkken’ indeholder 100 opskrifter – og det er mange! Opskrifterne har alle det fælles mål at sætte forbrændingen i vejret. Skal jeg være helt ærlig, så går jeg ikke så højt op i, om man kan spise sig til en højere forbrænding. Jeg tror mere på, at man opnår en større tilfredsstillelse og en sundere krop, hvis man spiser fornuftigt og dyrker regelmæssig motion. Trods det er jeg meget begejstret for bogen, fordi den er fuldstændig nede på jorden uden noget hokus pokus.

Grundstenen i bogen er den sunde fornuft, og derfor er det også dejlig befriende at læse opskrifterne og se, at de er komponeret så de først og fremmest giver dig en god smagsoplevelse. Opskrifterne er heller ikke mere komplicerede, end at de godt kan laves på en hverdag – og det oven i købet med helt almindelige lettilgængelige råvarer.

I aftes sad jeg igen og bladrede i bogen, og jeg kan lige nævne et par af de retter som fik mit mundvand på overarbejde: Marokkansk kalv med pære, chili og kanel, kyllingefilet med grøn couscoussalat og grøn karry, kalvekoteletter med linser, rød peber og timian, salat af rosenkål med valnødder, pærer og tranebær… jeg kunne bliver ved.

Print Friendly