Gratis Paradis Is til alle

Jeg har lige modtaget denne fantastiske pressemeddelelse, som jeg absolut må dele med alle jer andre. Nu på lørdag d. 25 februar kl. 12 – 16 er der forår i luften, når Paradis Is traditionen tro kickstarter issæsonen med to kugler gratis is til alle.

Den lange kø og issultne danskere hører foråret og sommeren til, for danskerne elsker is og er blandt de mest is-spisende i Europa – langt foran italienerne, som ellers er verdensberømt for deres fantastiske ‘gelaterie’.
På lørdag bliver der helt sikkert også kø foran Paradis-butikkerne, når issæsonen starter med en sjov og festlig åbning. Sidste år trodsede mere end 30.000 kulden, da de mødte op og fik gratis is. Måske bliver det endnu vildere i år. Især hvis der som i dag er forår i luften!

Du kan læse, hvilke 25 butikker der er med i eventen, hvis du klikker på www.paradis-is.dk

Print Friendly