Sommer med sæson

Tiden flyver og jeg har slet ikke fået fortalt om det nyeste nummer af gratismagasinet Sæson, som udkom i sidste uge. I dette nummer kommer vi rundt om sommeren, og der er så mange velsmagende opskrifter, nyttige tips og inspiration, at jeg næsten ikke kan styre min begejstring.
Vi har tænkt på sommerens udflugter med sæsonens byg-selv sandwiches, jeg har lavet en række søde jordbærlækkerier, ligesom vi byder på fyldige salater og flere slags tilbehør til sæsons livretter, som i dette nummer er grillpølser.

Som jeg tidligere har nævnt, kan du få magasinet og dermed også opskrifterne helt gratis. Sæson ligger ofte i grøntsagsafdelingen i Irma, Føtex, Kvickly, Bilka og SuperBrugsen, så kig efter det og nyd sommermaden. Her er en lille appetitvækker. Savner du mere inspiration, så klik ind på saesonforgodsmag.dk

 

 

Print Friendly