Ny hjemmeside

Da jeg for år tilbage udgav min bog ’Sund på den fede måde’, lancerede jeg dengang også min allerførste hjemmeside. Fokus var primært på bogen, men også på min blog, som dengang så dagens lys. Siden er der sket meget både med bloggen – som har fået rigtig mange læsere – og i min virksomhed. Nye kunder og arbejdsopgaver kommer til, andre forsvinder, og eftersom jeg gerne vil inspirere mine læsere og kunder, er det vigtigt at min hjemmeside er tidssvarende og afspejler det jeg går og laver.

Min blog fungerer som den plejer men er nu blevet en integreret del af sitet. Det er hurtigt og nemt at få et overblik, ligegyldigt om man leder efter opskrifter, bøger, eller bare surfer rundt for inspirationens skyld.

Som I sikkert godt kan regne ud, er det utrolig tidskrævende at lave en hjemmeside, når man samtidig arbejder på en masse andre spændende projekter, har hovedet fuld af vilde ideer og er æstetiker til fingerspidserne.

Jeg har i samarbejde med min programmør og webdesigner Isabel Hoffmeyer arbejdet på sitet i flere måneder, og den hjemmeside, vi i fællesskab har lavet, er jeg enorm stolt af. Jeg håber derfor, at du vil kigge forbi, og se resultatet på lonekjaer.dk

Skærmbillede 2013-07-06 kl. 21.56.46

Print Friendly