FreshFarm

Måske kender du allerede Freshfarm? Hvis ikke, så kan jeg varmt anbefale deres hjemmeside og ikke mindst deres app, som fortæller dig, hvor du kan købe friske lokale fødevarer i gårdsalg eller på markeder.

Bag FreshFarm står en af mine madkollegaer Lone Sevel. Hun er en utrolig engageret madentusiast, som brænder for lokale fødevarer, og med FreshFarm vil hun gerne være med til at genskabe kvalitetsbevidstheden omkring vores mad.

Jeg har downloaded app´en og er meget begejstret for ideen om, at en app kan guide mig til at købe lokalt på en nem og overskuelig måde. App´en tager naturligvis udgangspunkt i, hvor du befinder dig og viser dig de nærmeste gårdbutikker og markeder.
Der er en lille beskrivelse af hver gårdbutik, som fortæller lidt om stedet, hvad du kan købe og åbningstider. Derudover får du naturligvis både rutebeskrivelse samt kørselsanvisning. Nemmere kan det næsten ikke blive.
På app´en er der desuden et nyhedssite, hvor du kan se, hvor og hvornår der er sjove madoplevelser og andre madrelaterede events. Eneste ulempe er, at FreshFarm foreløbig kun er på Sjælland, men tanken er naturligvis at Fyn og resten af landet følger med senere.

Klik her og besøg FreshFarm

Vistaprint_Bagside

 

 

Print Friendly