Vind kogebogen Vildt

For nylig udgav min dygtige madkollega og gode ven Christine Bille Nielsen sammen med Trine Krebs en inspirerende kogebog på hverdagsmad med vildt. Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et eksemplar af den fine kogebog, som er spækket med 85 opskrifter og en række praktiske tips.

I bogens opskrifter anvendes noget af det mest almindelige vildt: fasan, due, and og hjort – dem du med lidt held kan finde i køledisken i supermarkedet. Du behøver altså hverken gå på jagt eller være ven med en jæger, for at få mere vildt på hverdagsrepertoiret.
Med få tommelfingerregler, lærerige fif (såsom udskæring af de forskellige typer vildt) og de velafprøvede, lettilgængelige opskrifter, kan du lære at tilberede vildt, så det bliver velsmagende, mørt og saftigt. Udgangspunktet for de fleste af opskrifterne er en lang række klassikere, som vi kender dem men i nye klæder. Blandt mine favoritter er pariserbøf alla vildt, braiseret dyrebov i i skysauce og peking-vildand.

Har du lyst til at deltage i konkurrencen om kogebogen ‘Vildt’, så skriv en kommentar inden mandag d. 4 november kl. 12, så trækker jeg lod.

VIldt forside høj

’Vildt’ af Trine Krebs og Christine Bille Nielsen, 232 sider, 299,- kr. Lindhardt og Ringhof.

Print Friendly