Lagersalg og en vinder

Le Creuset har sendt mig en invitation til et lagersalg, som jeg synes, I også skal have fordel af. Jeg har aldrig selv være på lagersalg hos Le Creuset, men i mit køkken har jeg adskillige af deres lækre støbejernsgryder og ildfaste fade, som jeg bruger dagligt.
Du kan spare mellem 50-70% på udvalgte produkter, udgåede farver og modeller og velkendte klassikere, så måske er det her, du finder en god gryde, et farverigt ildfast fad eller en fin julegave.

Le Creuset lagersalget finder sted d. 27 og 28 november kl. 13-19 i Naverland 8 i Glostrup.

email_front.102806

Og nu til konkurrencen fra sidste uge. Vinderen af kogebogen ’Vildt’ blev Anni. TILLYKKE. Send mig straks en mail på madskribent@lonekjaer.dk med din adresse, så sender jeg kogebogen til dig.

 

Print Friendly