… fordi det er verdens bedste ‘fastfood’ som har reddet mig fra panik omkring spisetid mindst hundrede gange. Desværre kan jeg ikke prale med, at jeg laver min egen pasta, for det gør jeg ikke. Men jeg har forsøgt og selvom resultatet var en udsøgt fornøjelse, kræver det tid og jeg er aldrig rigtig blevet ‘hooked’. Heldigvis kan man købe så meget god kvalitetspasta, at jeg her prioriterer det købte fremfor det hjemmelavede. Her i familien har vi mange favoritpastaretter. Det her er en af dem. Jeg bruger pappardelle, men du kan sagtens bruge en hvilken som helst anden pasta. Retten er enkel – som pastaretter skal være – og suveræn ‘fastfood’…
Grøn pappardelle
4 personer
1 bundt grønne asparges
500 g ærter i bælg (alternativt 200 g frosne ærter)
100 g flødeost fx Philadelphia light 12%
1 dl hønsbouillon
300 g pappardelle
frisk basilikum
salt og peber
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Snit asparges. Bælg ærterne. Rør flødeost lind med kogende bouillon. Kog pastaen som angivet på emballagen i rigeligt vand tilsat salt. Det sidste minut koges asparges og ærter med. Hæld kogevandet fra og vend med flødeostbouillon, så pastaen bliver dejlig cremet. Anret på et fad. Top med frisk basilikum og krydr med salt og peber.
Newyorkerbyheart
jun 1, 2010 -
Uhm, hvor ser det godt ud, lige som jeg gerne vil have en pastaret: enkelt, nemt og gode råvarer……
Jeg har det som dig, jeg ELSKER pasta og kunne spise det hver dag, hvis jeg gav mig selv lov :-)
Mange hilsner
Birthe
Mette
jun 1, 2010 -
Lækkert. Men varmer du ikke flødeosten og bouillionen op inden du blander, ellers bliver pastaen vel kold?
Lone Kjær
jun 1, 2010 -
Boillonen skal være kogende, når flødeosten røres i…. Jeg har rettet det i opskriften, for pastaen skal selvfølgelig være varm ved servering.
Mette
jun 3, 2010 -
Tak, så giver det bedre mening :-)
Louise
jun 4, 2010 -
Hjemmelavede pasta minder mig altid om min svigermor – hun er italiensk! og selvfølgelig laver hun selv sin pasta – og det gør jeg ikke. Til trods for at jeg det første år min mand og jeg boede sammen, fik en pastamaskine i julegave af, ja mine svigerforældre. Den kommer nu kun frem, når hun er på besøg og laver mad.
Lyder ellers som en skøn pastaret!