Se hvilken morgenstund

20 min. med løbeskoene på, i solopgang, kun omgivet af fugle der kvidrer. Jeg føler mig næsten som født på ny.

Det var dagens stille stund, alene, inden familien vågner og dagen rigtig begynder. Jeg ved godt, det lyder som en kliche, men jeg er bare en bedre mor, kone, kæreste, veninde…. når jeg lige får et par åndehuller i ny og næ helt for mig selv….

Kender du det ?

Og dagens grønne tip: Skynd dig ned i din grønthandler eller det lokale supermarked. Hvis du er heldig kan du stadig få frisk grønkål (jeg så det hos min lokale Irma i går) og det smager bare fantastisk, hvis man snitter det fint (og jeg mener virkelig fint, uden de grove stængler selvfølgelig), og vender det med den her tahindressing…Pisk 50 g tahin sammen med 1 fed presset hvidløg, saft af 1 citron og en lille håndfuld hakket persille. Tilsæt 1/2 dl koldt vand og rør til dressingen har en ensartet konsistens. Det er rigtig godt!

Print Friendly