isabelhoffmeyer.dk/ojo

Nu ved jeg jo ikke, om du jævnligt læser med her på bloggen eller om du bare helt tilfældigt kom susende forbi…

Men, hvis du skulle få lyst til at følge med i mine skriverier, få ny inspiration, lækre opskrifter, tips og hvad jeg nu ellers øser ud af fra her på bloggen, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Du skal bare skive din email til venstre under nyhedsbrev og trykke på ’subscribe’. Så modtager du straks en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Derefter er du tilmeldt og du vil fremover få en lille besked i din mailbox, hver gang der er madnyt og andet, der bare lugter en lille smule af hverdag de luxe her fra fronten.

Jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at følge med og at du sender en kommentar af sted, hvis du har noget på hjertet. Jeg vil jo gerne høre fra jer…

Print Friendly