Dagens menu ‘tøm køleskabet’

Der er dage, hvor jeg næsten er for træt til at tænke på, hvad vi skal spise til aften, fordi jeg har tænkt på mad og måske ovenikøbet også lavet mad hele dagen. Sådan en dag var det i går. Da jeg kom træt og alt for sent hjem, besluttede jeg ret hurtigt, at dagens menu var ‘tøm køleskabet’. Resultatet blev de her lækre fladbrød, som hele familien var vilde med. Måske er det lidt svært at afkode præcist, hvad det er (billedet er taget med min mobil), men det var en rest bulgur vendt med peberfrugt, fetaost og avokado (her kan du sagtens bruge andre grønsager), toppet på fladbrød med stegt kyllingebryst, lidt sprødstegt bacon, frisk basilikum og et dryp ramsløgspesto. Har du ikke lige de samme rester i dit køleskab, kan retten sagtens laves alligevel. Bare slip fantasien løs. Det tager ingen tid og smager himmelsk.

Fladbrød med ‘tøm køleskabet’

Til 4 personer

4 fladbrød
2 dl bulgur
1 peberfrugt
100 g fetaost
2 modne avokadoer
2 stk. stegt kyllingebrystfilet
4 skiver sprødstegt bacon
et dryp pesto
lidt frisk basilikum

Kog bulguren som angivet på emballagen og afkøl. Snit peberfrugt og smuldr fetaosten. Skær avokadoer i tern og vend i bulgur sammen med peberfrugt og fetaost. Lun fladbrødene, top med bulgursalat, kylling skåret i skiver, bacon, et dryp pesto og frisk basilikum. Krydr med salt og peber.

Print Friendly