Høstmarked hos Aarstiderne

I søndags tilbragte børnene og jeg det meste af dagen på Krogerup avlsgård hos Aartiderne, hvor der var økologisk høstmarked. Krogerup ligger på landet i idylliske omgivelser nær Humlebæk, og i anledning af høsten var den gamle gård forvandlet til et stort levende og inspirerende madmarked med kokke ved ildstederne, god mad og selvfølgelig masser af nyhøstede grøntsager.
Selvom der var rigtig mange mennesker, var der en meget afslappende stemning over gårdspladsen, som summede af legende børn og afslappende, madglade voksne. Der var udendørsrestaurant, lounge-område, cafe, konditori og gårdbutik og rigtig mange sjove aktiviteter for børnene. H
almborgen, gyngerne og ponyridning var favoritter hos mine børn, men der var også udekøkken, hvor børnene selv kunne tilberede et måltid. Det var første gang, vi var til høstmarked hos Aartiderne, og vi kommer helt sikkert igen næste år.
Til frokost fik vi grillede majskolber med miso-blommechutney og nøddecrunch, samt Carsten Kysters spicy fishcakes (af røget makrel og kartofler) med hummus…og det var rigtig godt. Det kostede 15 kr. pr. kolbe og pr. fishcake og det var helt rimeligt. Desværre havde jeg glemt mit kamera, så billederne har min datter taget med min iPhone.

Du kan holde dig opdateret om høstmarkeder og andre lignende aktiviter her.Print Friendly