Nikolaos Strangas konditori & cakeaway

Forleden havde jeg fornøjelsen af, at være forbi Nikolaos Strangas nyåbnede konditori og cakeaway, som ligger på Åboulevard tæt på Søpavillonen i København.

Nikolaos Strangas er konditor og desserkok på Michelinrestauranten Era Ora – og manden, som har fået danskerne til at få smag for de søde macarones. Nu har han sammen med sin hustru åbnet eget konditori og cakeaway.


Konditoriet er et vidunderligt lille sted, hvis du har en svaghed for søde sager. Der er kun få siddepladser, til gengæld kan du med lidt held se om i baglokalet, hvor Nikolaos og hans medarbejder tryller med kvalitetsprodukter som økologisk smør, hjemmelavet marcipan og god chokolade.
I butikken kan du købe de flotteste pastelfarvede macarones, frugttærter, chokoladekager, scones og hjemmelavet chokoladepastiller. Alt sammen lige til at spise eller til at tage med hjem i en af de transportvenlige fine æsker.

Det er en skøn oplevelse, at besøge Nikolaos Strangas konditori og cakeaway, som sætter kvalitet så højt, at det kan smages i hver en bid. Jeg købte en æske af de sprøde pastelfarvede macarones med hjem – 6 stk. 100 kr. – og de smagte som forventet… fuldstændig guddommeligt.

Nikolaos Strangas Konditori & Cakeaway ligger på Åboulevard 7, tæt ved søerne i København. De har åbent Onsdag- fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16, søndag kl. 11- 16.


Print Friendly