Hvor kan jeg bruge lakridspulver?

Jeg har fået en mail fra Louise som mangler inspiration til, hvor hun kan bruge lakridspulver.
Hvis du har erfaring med lakridspulver eller ligger inde med en spændende opskrift, hvor du anvender lakridspulver, så skriv endelig en kommentar. Og husk at du også kan skrive til mig, hvis du har et spørgsmål om mad, som du tror, jeg vil kunne svare på.

Kære Lone,
Jeg er stor fan af lakrids men mangler ideer og opskrifter til, hvor jeg kan putte lakridspulver ind i min madlavning. Jeg lavede med stor succes og udbredt fornøjelse dine chokolade/lakridstrøfler til jul og har ellers brugt lakrids i smoothies. Men hvad kan jeg ellers putte det i?
På forhånd tak for god inspiration og smukke billeder!
Kh Louise Fly Caione

Kære Louise,
Jeg bruger primært lakridspulver til trøfler (som du også har lavet), chokolademandler, flødekarameller, i smoothies og til lakridsparfait. Sidstnævnte kan jeg varmt anbefale, at du prøver kræfter med, nu vi nærmer os sommer og istid. Opskriften finder du i min e-bog ‘Hverdag de luxe’ til højre her på siden. Parfaiten bliver altid utrolig blød, cremet og lækker – også selvom den ikke røres på ismaskine. Den har en pikant smag af lakrids, men det er muligt, at du skal prøve dig frem med hensyn til styrken.
Jeg har iøvrigt engang smagt et rigtig lækkert brød hvori der var lakridspulver, ligesom jeg har hørt, at et lille drys lakridspulver i hjemmelavet brombærmarmelade skulle smage rigtig godt. Jeg har desværre ikke prøvet at lave nogen af dele endnu, men jeg lover, at jeg skriver om det her på bloggen, når der kommer mere lakrids på menuen herhjemme.
Kh Lone

Print Friendly