Masser af lækre opskrifter og gode råd til børnefamilier

I dag udkommer sommernummeret af gratismagasinet SÆSON, som denne gang byder på jordbærlækkerier, sommerfisk og en himmelsk hindbærmenu. Du får også opskriften på en smuk tærte helt efter Mette Blomsterbergs konditorhjerte, samt en række lækre opskrifter til grillfesten fra Marie Melchiors bog ‘Når livet er en fest’. Bogen kan du i øvrigt også vinde, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på saesonforgodsmag.dk

Til børneforældre som er bekymrede for, om børnene nu også spiser varieret og grønt nok, er der kloge ord fra børnepsykolog Margrethe Brun Hansen. Hun kommer med fem gode råd til, hvordan vi voksne kan lære at slappe lidt af, så måltidet bliver hyggeligt og et rart sted at være.

Hvis du synes det lyder interessant… og fristende, så finder du SÆSON i dit lokale supermarked (SuperBrugsen, Kvickly, Irma, Føtes, Bilka og SuperBest) fra i dag og så længe lager haves.

 

Print Friendly