Smagfulde efterårslækkerier

Lige en lille reminder. Hvis du har en svaghed for grøntsager og gerne vil inspireres til, at få flere af de farverige lækkerier på bordet, så kig med indenfor i det nye nummer af gratismagasinet SÆSON.

Denne gang byder magasinet efteråret velkommen med sæsonens farverige frugter og grøntsager. De sprøde og saftige Clara Friis pærer har jeg bl.a. brugt til en smuk, velsmagende Upside down kage, og de danske æbler og blommer finder du i salatskålen, som små søde overraskelser. Grøntsagstærten får også et velfortjent comeback – ovenikøbet med fuldkornsdej – og de lange porrer opmærksomhed i både samosa, en pastaret og som lækkert grøntsagstilbehør med svampe.

Hvis du har synes det lyder lækker og ser fristende ud, så kig efter SÆSON i SuperBrugsen, Kvickly, Irma, Føtex, Bilka og SuperBest. Magasinet er gratis og fås så længe lager haves.

Print Friendly