New York The Spotted Pig

I denne uge er jeg i New York på inspirationstur sammen med min søster. Vi ankom i går og med jetlag i kroppen spiste vi vores første middag på The Spotted Pig, som er en gastro-pub der ligger på hjørnet af W11 og Greenwich St.

På dette lille, skønne, afslappende sted kan man ikke bestille bord. Man møder bare op, tager plads i baren, nyder stemingen og venter på, at der bliver et bord ledigt.
Vi ankom tidligt kl. ca. 18, og derfor fik vi bord med det samme. Kort tid efter var baren og alle bordene optaget. For at smage noget forskelligt, besluttede vi os for flere mindre retter, som vi delte. Vi bestilte 4 plates, og det var rigeligt til 2 personer. Blandt favoritterne var en lun linsesalat med salsa, rucola og sprøde pastinakchips – en skøn kombination, som jeg helt sikkert må prøve kræfter med derhjemme – og de ovnbagte jordskokker med gedeost og valnødder. Alle retter var utrolig lækre, velsmagende og stemningen meget afslappende.

På The Spotted Pig er retterne primært italiensk inspireret. På menuen finder du flere vegetarretter, men køkkenet byder også på både østers, fisk og saftige steaks. Skal du til New York, så kan jeg anbefale, at du går forbi Spotted Pig. Priserne er rimelige (4 plates, 2 glas vin og vand kostede os 110 $), og smagen er i top. De har iøvrigt også åbent til både frokost og brunch. Tjek eventuelt deres hjemmeside HER

 

Print Friendly