Adventskalender #2 Kusmi kærlighed

De fleste som læser med på bloggen har vist opdaget, at jeg er stor fan af Kusmi Tea. Denne jul har jeg forelsket mig i endnu en variant – en sort krydret te – som du ovenikøbet kan vinde.

Normalt er sort te ikke min største favorit, men der er visse undtagelser. Det her er en af dem.
Den eksklusive julete fra Kusmi er en blanding af Congou og Yunnan krydret med naturlige aromaer af appelsin, mandel, rose og vanilje, tilsat et tvist julekrydderier. En bladning som er så pikant, at der allerede efter 3-4 minutters trækketid er velkrydret julete i koppen. Selvom teen er sort og indeholder krydderier er den let, og derfor rigtig lækker til julens småkager og andet hjemmebag.

Kusmi har kreeret teen som den ultimative kærlighedserklæring til Danmark, og den sælges kun i Magasin. Jeg syntes, dåsen er fantastisk smuk, og hvis du bemærker det, så har Magasin fået en velfortjent plads i det klassiske Kusmi logo.

Hvis du drømmer om at få fingrene i en af de smukke tedåser med den eksklusive julete, så skriv en kommentar under ‘leave a reply’ inden på søndag d. 4 december kl. 10.
Jeg trækker lod om 3 dåser á 250 g til hver en værdi af 150 kr.

Print Friendly